Υπηρεσιεσ

Μελέτη – Κατασκευή – Αντιπαροχή – Ανακαίνιση – Ενεργειακή Αναβάθμιση

Ο Νικόλαος Κοτρολός δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο design, τον σχεδιασμό και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη, εκπονεί μελέτες υψηλών αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων, με ιδιαίτερες κάθε φορά προδιαγραφές. Μέσα από την εμπειρία του, έχει χτίσει ένα background στο χώρο της κατασκευής, καθιερώνοντας τον στη Δυτική Ελλάδα, ως ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών έργων υψηλών προδιαγραφών

Μελετη

Εκπόνηση προμελέτης και τρισδιάστατης απεικόνισης του σεναρίου με χρήση ψηφιακών μέσων.

Κατασκευη

Πλήρης επίβλεψη και οργάνωση της κατασκευής του έργου.

Αντιπαροχη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ακινήτων είτε σε οικόπεδα τρίτων με τη μέθοδο της αντιπαροχής είτε σε οικόπεδα της εταιρείας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού, μελέτη & εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι μερικές από τις λύσεις που παρέχουμε για την αναβάθμιση της οικίας σας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Η ανακαίνιση του χώρου σας, με εμάς, είναι μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Με καθορισμένο χρόνο παράδοσης, με υλικά υψηλής ποιότητας και κόστος συμφώνα με τις δυνατότητες σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξοικονομώ κατ’ οίκον – Φωτοβολταϊκά – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Μηχανικού 

Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Ο Νικόλαος Κοτρολός έχει εμπειρία έχοντας λάβει μέρος σε όλες τις προκηρύξεις του προγράμματος, παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες με ασυναγώνιστες τιμές.

Φωτοβολταϊκα

Ο Νικόλαος Κοτρολός αναλαμβάνει να αξιολογήσει το ενεργειακό περιεχόμενο της περιοχή στην οποία προτίθεστε να υλοποιήσετε την επένδυση σας ή ακόμα και να σας προτείνει περιοχές με ισχυρό ενεργειακό δυναμικό.

Συμβουλευτικεσ υπηρεσιεσ

Εκτιμήσεις κατασκευών και εγκαταστάσεων, οι επιμετρήσεις τεχνικών Η/Μ εργασιών, οι διαπιστώσεις κακοτεχνιών, η εξήγηση φαινομένων τεχνικής φύσεως, ο έλεγχος εφαρμογής τεχνικών προδιαγραφών και όρων σε κατασκευές, η σωστή λειτουργία εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, ο έλεγχος θορύβου ή ρυπάνσεως από τη λειτουργία εγκαταστάσεων κ.α.

Συνεργατεσ

Κορυφαίοι Προμηθευτές

exalco
calpac