Σχετικα με εμασ

Νικολαοσ Κοτρολοσ

 

Είναι επικεφαλής για έργα ενεργειακής εξοικονόμησης καθώς και για τη διαχείριση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κτιριακών υποδομών. Ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σχετικά με την παραγωγή και διαχείριση ενέργειας επαγγελματικών αλλά και οικιακών ακινήτων. Έχει συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Περιφέρεια Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος σε πλήθος ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων στην Ελλάδα και την Ε.Ε., ενώ υπήρξε μέτοχος, επί σειρά ετών, σε με μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες συμβούλων στην Ήπειρο, για σημαντικά ενεργειακά έργα.

ΒιογραφικοΥπηρεσιες

01. Φωτοβολταϊκα

Μελέτη, Σχεδίαση, Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών έργων.

Μεγάλη εμπειρία, τόσο ως ελεύθερος επαγγελματίας, όσο και ως μέτοχος / διευθύνων σύμβουλος σε μερικές από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες της Περιφέρειας Ηπείρου (Pelton, Solar Project, Alesco)

 

02. εξοικονομω

Με εμπειρία σε περισσότερα από 300 υλοποιημένα έργα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”, προσφέρονται ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, ως σύμβουλοι έργου, αναλαμβάνουμε την πλήρη υλοποίηση του προγράμματος από την υποβολή της αίτησης , την υλοποίηση των παρεμβάσεων έως και την τελική υποβολή του φακέλου ολόκληρού του έργου ενεργειακής αναβάθμισης μιας κατοικίας.

 03. Μηχανικος παραγωγΗς

Ως Μηχανικός Παραγωγής και έχοντας εργαστεί για περισσότερα από 2 χρόνια στην εταιρεία Endesa Hellas (εξαγορασμένη πλέον από το Μυτιληναίο), ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της ενέργειας και μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε θέματα όπως η συλλογή και καταγραφή δεδομένων, παρακολούθηση των δεικτών απόδοσης της μονάδας, η διερεύνηση δυσλειτουργιών και ανάλυση σφαλμάτων αλλά και ο καταρτισμός προγράμματος έκτακτων και περιοδικών επιθεωρήσεων.

Success Stories

Οι Αριθμοί μιλούν

Τα Προγράμματα Επιδότησης, τόσο τα Εθνικά (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, Επενδυτικός Νόμος, Επιδοτήσεις Αγροτών – Leader, Εξοικονομώ) όσο και τα Ευρωπαϊκά (HORIZON 2014-2020) διαφοροποιούνται με την πάροδο των ετών (πιο αυστηροί Όροι – Προϋποθέσεις Συμμετοχής και Υλοποίησης), παραμένουν όμως πάντα ένα εργαλείο που με την σωστή χρήση μπορεί να δώσει στην επιχείρηση την απαιτούμενη ώθηση στο σύγχρονο ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον. Ο Νικόλαος Κοτρολός αναλαμβάνοντας να προετοιμάσει το Επενδυτικό Πλάνο της επιχείρησης όσο το δυνατόν αρτιότερα ώστε να εγκριθεί προς επιχορήγηση, ενσωματώνει στο Business Plan τις δαπάνες που επιθυμεί ο πελάτης σε συνδυασμό με τις απαραίτητες για το Πρόγραμμα δαπάνες, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. 

%

ενταξη σε προγραμματα επιδοτησεων

%

Υλοποιησεισ εργων

Υπηρεσιεσ μασ

Δίνουμε στους πελάτες μας προστιθέμενη αξία

Κατασκευεσ

Ανέγερση οικοδομής, ανακαίνιση, ηλεκτρολογική μελέτη

ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ

Πιστοποιήσεις, Ενεργειακός Επιθεωρητής, Περιβαντολλογικές μελέτες κ.α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Σχεδίων, Υποβολή Πρότασης προς Αξιολόγηση   Υλοποίηση Προγραμμάτων Επιδότησης κ.α

Προγραμματα

Αναπτυξιακός Νόμος 4399/16, Εξοικονομώ, Leader κ.α.

ηλεκτρομηχανολογικες εγκαταστασεις

Εγκατάσταση θέρμανσης-ψύξης, Έξυπνα κτήρια, Φωτοβολταϊκά Συστήματα κ.α.

Πιστοποιημενοσ Μηχανικοσ

Ενεργειακός Ελεγκτής Γ’ Τάξης, Ηλ. Μηχανικός ΤΕΕ, Μελετητή Ά Τάξης (κατηγορίες 9/ Η/Μ, 27/ Περιβάλλον)

Επικοινωνηστε μαζι μας

Χρ.Πατση 14, 45333
Ιωαννινα

τηλ. +30 6946 659345
kotrolos.GR@GMAIl.COM